Praktijk

Gezondheidscentrum Rhea

Hygiëa is een verloskundigenpraktijk in Amsterdam Zuid. Wij bieden persoonlijke zorg in heel Amsterdam en omstreken. De continuïteit vinden wij belangrijk en met twee verloskundigen is deze goed te waarborgen, 2 waarneemsters helpen ons ook met de diensten en spreekuren. Voorop staan jullie wensen voor de zwangerschap, bevalling en kraambed. Veel is mogelijk, zolang de veiligheid van jullie en jullie kindje maar niet in gevaar komt. We maken extra echo's tijdens je zwangerschap! En hebben de mogelijkheid om bij ons op de praktijk in onze bevalkamers te bevallen. Daar staat ook een bad klaar! Tot snel!

Irena spreekt naast Nederlands, ook Pools en Russisch. Als jullie de Nederlandse taal niet machtig zijn helpen we jullie graag verder in het Pools en/of Russisch tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed.

W naszej praktyce istnieje mozliwość prowadzenia ciaży, porodu i połogu w języku polskim.
Położna mowi po polsku.

В нашей практике есть возможность общаться на русском языке.
Акушерка говорит на русском языке.

Voor meer Poolse informatie kunnen jullie terecht bij de Poolse site die is opgezet door Poolse verloskundigen in Nederland polozna.nl.

Kwaliteit

Wij zijn lid van de beroepsorganisatie, de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen en ook ingeschreven in hun kwaliteitsregister. Dat waarborgt de kwaliteit van verloskundigen door de verplichting tot bijvoorbeeld bij- en nascholingen, vaardigheidstrainingen en methodisch intercollegiaal overleg. Wij geven begeleiding volgens de laatste inzichten en richtlijnen.