Testimonials

 • Dear Irena and Flore, This is a very late thank you, but better late than never! Thank you for being there for me during my pregnancy. Having gone through it without a partner wasn’t easy and you made me fee like I wasn’t alone and that everything will be just fine! Best of luck with your practice! Lots of love D.K.

 • The team was very supportive during the whole pregnancy, the delivery and after. We ended up having a home delivery and it was a really nice experience. We've always felt welcome and they always took the time during the check-ups. Wouldn't have wanted to go anywhere else and would definately recommend this practice!

 • Hele fijne praktijk met vakkundig en zorgzaam personeel. Gedurende de gehele zwangerschap zijn ze heel erg betrokken geweest en de bevalling is goed begeleid. Wat ik persoonlijk een grote plus vind, is dat ze twee bevalkamers bij de praktijk hebben. Zeker een aanrader!

 • Hygiea is een super persoonlijke verloskundige praktijk. Dat vinden wij erg belangrijk. Er zijn maar een aantal verloskundige en door de frequente afspraken ken je ze ten tijde van de bevalling allemaal. Ze zijn heel verschillend, maar allemaal even prettig en vullen elkaar mooi aan. Ik ben tweemaal in de bevalkamer op de praktijk bevallen, echt een aanrader! Thuis geen rommel en geluidsoverlast, maar wel vlakbij en een huiselijk gevoel. En ook het bevalbad is heel prettig. Ik heb mijn jongste dochter zelfs in bad mogen ontvangen, zo bijzonder! De verloskundigen zijn professioneel en kundig, en het is er ook altijd erg gezellig. Door het laagdrempelige appcontact hoef je je nooit lang zorgen te maken. Daarnaast kijken ze bij elke afspraak even met je naar de baby mbv echo-apparatuur, ook erg leuk natuurlijk! Kortom, een toppraktijk! Wij verhuizen naar Abcoude maar zouden voor onze eventuele derde zeker weer naar Hygiea komen! Ga zo door dames.

 • Wat heb ik mij altijd gehoord gevoeld tijdens de afspraken bij Hygiea. Ik mocht zo vaak langskomen en bellen als ik wilde. Ook verliep het contact erg soepel. Er hangt altijd een vrolijke en gemoedelijke sfeer in de praktijk. Er is altijd ruimte voor een grapje. Zo voelde ik me altijd op mijn gemak. Daarnaast hebben alle verloskundige veel ervaring en veel kennis. Dit maakte dat ik nooit zorgde hoefde te hebben en zo een erg relaxte zwangerschap heb gehad. Omdat mijn vorige kindje ook op de praktijk in de bevalkamer is geboren had ik nu ook de wens om hier te bevallen. Ik werd supergoed begeleid en heb weer een prachtige bevalling mogen ervaren. Dit kwam door al de goede zorgen van Popo en Irena. Ze hebben mij écht gesteund en het vertrouwen gegeven dat ik op mijn eigen lichaam mag en kan vertrouwen. De bevalkamers zijn erg prettig ingericht en er is zelfs ruimte voor een bevalbad, wat ik iedereen zou aanraden! Lieve dames van Hygiea, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen maar vooral de prettige en relaxte omgang en sfeer die jullie bieden!

 • Wij zijn super goed geholpen bij Hygiea, wat een fijne praktijk! Veel persoonlijke aandacht en een fijne rustige plek om geholpen te worden. Alle dames zijn stuk voor stuk erg aardig en zeer goed in wat ze doen. Een groot voordeel van deze praktijk is dat ze een echo apparaat hebben en dat je bij bijna elke afspraak even naar de kleine kan kijken, dit stelde mij erg gerust en ook heel bijzonder om zo de groei van je kleintje nog beter te kunnen volgen. Ook tijdens de bevalling ben ik erg goed begeleid, dit werd onverwachts een thuis bevalling en de verloskundige van Hygiea heeft mij hier fantastisch doorheen geholpen. Wij hebben Hygiea aan al onze vrienden aanbevolen en zouden hier zeker bij een eventueel volgende zwangerschap weer heen gaan.

 • Wat een fijne verloskundige praktijk met hele lieve, leuke en professionele vrouwen! Tijdens elke afspraak werd er met rust geluisterd en was het extra leuk om elke keer een echo te krijgen. Ik ben in bad op de praktijk in een bevalkamer bevallen. Het was een hele fijne en rustgevende plek om te bevallen waarin ik erg goed begeleid werd. Deze praktijk kan ik aan iedereen aanraden.

 • Tijdens de zwangerschap was de begeleiding superfijn; laagdrempelig een afspraak en vaker dan in andere praktijken, er werd veel tijd voor je genomen en elke afspraak werd er even met de echo gekeken, dat was zo fijn en leuk! Flore, Irena, Yvonne en Popo waren alleen super prettige en betrouwbare verloskundigen. Wat ik ook echt een pluspunt vond is dat de praktijk twee bevalkamers heeft waar je gebruik van kon maken. Wij zijn uiteindelijk thuis bevallen maar heb dit serieus als optie overwogen. Daarnaast konden we het bad voor de thuisbevalling lenen, alles was zo geregeld! De thuisbevalling was zo bijzonder en prachtig, mede door de fantastische begeleiding van Yvonne waarvoor nogmaals een miljoen keer dank :-)!!!

 • De meiden van Hygiea zijn heel erg lief en zorgzaam. Ze zijn altijd bereikbaar en een grote pre is het echo apparaat. Bij elke afspraak even kijken naar de baby stelde mij steeds enorm gerust. Ook al zijn niet alle medewerkers echt echoscopist. Je kan altijd even het hartje zien kloppen en de kleine zien bewegen. De nazorg is ook heel fijn. Ik heb met bijna alle meiden van hygiea contact gehad/consult gehad en met allemaal een goede klik en veilig gevoel. Voor een volgende zwangerschap zou ik zeker weer bij Hygiea aankloppen! Liefs T.

 • Wij zijn heel blij dat we voor Hygiea hebben gekozen. Flore en Irena zijn zeer deskundig en vriendelijk. Bij vragen konden we altijd appen en/of even langskomen. We zagen elkaar heel regelmatig en mochten ook altijd even naar de kleine kijken met een echo. R.

 • Irene, Flore en Agatha,

  Wat een topteam zijn jullie!
  Door de rust, nuchterheid, en dosis humor die jullie alle drie in huis hebben heb ik de begeleiding van mijn hele zwangerschap als heel prettig ervaren.
  Ik voelde mezelf zelfs zo veilig, dat ik, ondanks een niet prettig verlopen bevalling van mijn eerste kindje, het met jou Irena aandurfde om thuis te bevallen. En door jou en jouw steun  heb ik een hele fijne thuisbevalling gehad.
  Ik ben je hier ontzettend dankbaar voor.

  Liefs van Karolien

 • Hygiea is een kleine praktijk met drie verloskundigen. Tijdens je zwangerschap leer je ze alle drie goed kennen. Bij elke controle kan je een echo laten maken en krijg je echo foto’s mee naar huis. In december 2018 ben ik in een van de bevalkamers bevallen en dit was zo fijn! Bedankt lieve Flore, Irena en Agata voor jullie goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap! M.

 • Wij kozen voor deze praktijk vanwege de kleinschaligheid. Heel blij geweest met deze keuze: een persoonlijke sfeer, altijd snel reactie op mails, appjes en telefoon, als je zorgen hebt kun je snel terecht en je hebt vaak echo's. Ook een fijne praktijkruimte en - heel belangrijk - lieve verloskundigen. Dank jullie wel! H.

 • Ben je opzoek naar een verloskundige praktijk met een zeer persoonlijk karakter? Dan ben je bij verloskundige praktijk Hygia aan het juiste adres. Wij zijn bij ons derde kindje super begeleid. Erg persoonlijk, kundig en fijne sfeer. F.K.

 • Lieve Irena en Flore, wat zijn we blij dat we jullie als verloskundigen hadden! Iedere keer keken we ernaar uit om bij jullie op consult te komen, vanwege de warme ontvangst en jullie uitstekende deskundigheid. Verder vonden wij de ruime openingstijden en het feit dat we iedere keer een echofoto meekregen ook erg fijn. En natuurlijk zijn we er trots op dat onze dochter de eerste was die in jullie gloednieuwe bevalkamers is geboren. We zijn jullie dankbaar en zullen jullie absoluut aanbevelen! S & G

 • Lieve meiden,

  In 2018 hebben jullie ons tijdens de zwangerschap bijgestaan.
  Wat een ontzettend lieve meiden zijn jullie.
  Jullie hebben ons fantastisch begeleid en wat hebben we toch ook veel gelachen. Echt geweldig!! De openingstijden zijn erg ruim. Daardoor was er ook de mogelijkheid om 's avonds na het werk een afspraak te plannen.
  Maar ook tijdens mijn bevalling in het ziekenhuis en de dagen daarna toen ik nog moest blijven, was er constant contact met jullie. Dat voelde heel erg fijn. En ook de nazorg was top geregeld. Kortom: jullie zijn echt een aanrader!! Mochten wij ooit een keer nog voor een tweede gaan dan hoop ik heel erg dat er weer plek voor ons is.

  Liefs, S. & P.

 • Hey Flore, Echt super goed gedaan zeg! Hoe je mij door de bevalling hebt gesleept! Ik ben je eeuwig dankbaar, ik heb nu toch maar mooi een gezonde zoon op de wereld gezet. Groetjes M.T.

 • Beste Irena, Hierbij willen wij je bedanken voor alle goede zorgen tijdens het spreekuur. Ik zal nooit meer vergeten dat ik 2 dagen voor de bevalling nog naar het ziekenhuis moest voor een mogelijke stuitligging. Heel erg bedankt voor alles! Liefs M.B.

 • Lieve Irena, Hartelijk dank voor al uw goede zorg tijdens de geboorte van onze Owen. Erg lij met uw aanwezigheid. Uw rust en vriendelijke stem, zo fijn. fantastisch werk. Bijzondere mensen bestaan gelukkig. Liefs O.B.

 • Lieve verloskundige, Nog bedankt voor alle goede zorgen! Veel liefs T.D.

 • Beste Irena, Bedankt voor afgelopen vrijdag. Je was even mijn rust punt tijdens de paniek, liefs E.B.

 • Lieve Flore, Beloofd is beloofd…. Ik wil je nogmaals bedanken voor de geweldige manier waarop je me geholpen hebt met de bevalling van Silla! Het is een ervaring geworden om nooit te vergeten: in positieve zin!!! Ik hoop je over ca. 6 wkn te zien voor de na-controle. Heel veel succes met alles, liefs M.B.

 • Lieve Flore, Heel erg bedankt voor deze super bevalling! Ontzettend leuk om jou er weer bij gehad te hebben, liefs D.B.

 • Ontzettend bedankt voor je inzet en vakkundigheid tijdens de geboorte van onze kanjer ‘Trip’. Ik, wij, hebben het als een geweldige beleving ervaren. Voor jou, heel veel succes in de toekomst. Met veel liefde en gezondheid. S.S.

 • Ik zag erg op tegen de bevalling, het is immers best zwaar en er komt een hoop bij kijken. Gelukkig werd ik bijgestaan door Flore en Irena. Twee deskundige dames en prettig in de omgang. Een vertrouwd gevoel. Bij een volgende zwangerschap en bevalling zou ik zeker weer Flore en Irena als verloskundigen willen! Kortom, als ‘vader’ van inmiddels drie kinderen, uitermate tevreden met beide dames! D.E.

 • In de tijd van mijn zwangerschap een vertrouwde en prettige band opgebouwd met Flore en Irena. Ontzettend leuke meiden. Ze brengen rust en een ontspannen sfeer tijdens de bevalling. Ik ben hen zeer dankbaar en zou iedereen deze twee aanraden! V.E.

 • In februari 2011 was het zover yes we waren zwanger van de tweede. Dolblij belde we de verloskundige praktijk om een afspraak te maken. Daar eenmaal aangekomen voor de eerste afspraak hadden we Flore wat een leuke en spontane verloskundige zeiden me man en ik nog tegen elkaar dat zit dus wel goed. De afspraak daarna volgde onze kennismaking met Irena ook al zo’n leuke en spontane verloskundige we voelde ons al helemaal op ons gemak bij hun. Ook de afspraken daarna verliepen allemaal super leuk en spontaan. Wauw wat een team zijn die twee zeg. De zwangerschap liep allemaal zeer voorspoedig en we verheugde ons dan ook altijd weer om naar de praktijk te gaan. We waren in oktober uitgerekend en waren dan ook super benieuwd naar wie van de twee super dames we zouden hebben met de bevalling mocht het zover wezen. En ja hoor 14 oktober was het zover de weeën waren begonnen. Dus snel de verloskundige gebeld ze stelde me man meteen gerust geen paniek ik kom er aan. En ja hoor daar was Irena.
  Opeens werden de weeën vrij hevig en ging alles in een stroomversnelling. Maar gelukkig was daar Irena om ons op ons gemak te stellen en te bij te staan. Om half 4 was het zover we waren voor de tweede keer ouders van een kerngezonde zoon. En wat was Irena trots zeg. Ik me bevalling dan ook super ervaren. En wauw wat heeft zei een geduld zeg. Wauw wat een verloskundige al niet kan doen om je door de bevalling heen te helpen zeg mijn petje af voor haar. Na een korte nacht kwam de volgende ochtend Flore langs om de kleine en mama helemaal te controleren en onze vragen te beantwoorden. Met 3 weken werd onze kleine man door de kinderarts opgenomen op verdenking van het rs virus. Ik heb meteen even contact opgenomen met de verloskundige praktijk om het even door te geven omdat ze je na de kraamtijd nog een tijdje super begeleiden en tot mijn verbazing kwam Flore opeens het ziekenhuis kamertje binnen gelopen om even te kijken hoe het ging en of hun op dat moment nog wat voor ons konden doen.
  Gelukkig mocht onze kleine man de dag daarna weer heerlijk mee naar huis en had hij gelukkig geen rs virus onder de leden.
  Wij hebben onze zwangerschap, bevalling en kraamtijd dan ook super ervaren met deze twee verloskundigen.
  Wij hopen dan ook dat jullie dit tijdens jullie zwangerschap, bevalling en kraamperiode het zelfde mogen gaan ervaren.
  Wij wensen jullie dan ook een hele fijne zwangerschapsperiode toe.<br>
  En voor de verloskundige dames het was ons een zeer groot genoegen om jullie als verloskundigen te mogen te hebben gehad en wensen jullie dan ook nog heel veel succes.
  K.K.

 • Lieve Flore en Irena,
  Wat zijn wij blij dat we jullie als verloskundigen hadden. Het gaat super met Marnix, een gezonde, lieve en blije baby.
  Veel dank voor de fantastische, persoonlijke en professionele begeleiding vanaf de eerste afspraak tot de laatste controle na de bevalling. Vanaf de eerste afspraak wisten we dat we bij jullie in goede handen waren. Mochten mensen op zoek zijn naar een verloskundige zullen wij jullie zeker aanraden.
  J. & F.